Audi A5 Sportback Sport 40 TFSI.

Den italienske bildesigner Walter de Silva som tegnede den oprindelige Audi A5. Han udtalte på et tidspunkt at A5’eren var en af de smukkeste biler han har designet.

Med enkelte små finpudsninger, hvor den sidste blev foretaget i 2016. Fremstår A5 i dag som en af de smukkeste biler på markedet i dag.
Den viste bil  er en Sportback, som er den 5-dørs udgave a A5’eren, der er mulig at erhvervslease gennem Dribe. 

Audi A5 er som nævnt, en bil der er utroligt smuk at se på, men den er også meget mere end det. Bag de elegante linjer, gemmer sig en 2 liters benzinmotor med 190 hestekræfter og masser af kræfter til at leve op til det sportslige udseende. Køreegenskaberne kan også afstemmes efter dine personlige ønsker med Audi Drive Select.

Når du kører i en A5 får du fornemmelsen af, at køre i en stor bil, og i det store regulære bagagerum er der 480 liter at gøre godt med – hvilket er nok til to af de større kufferter.

Den nye Audi A5 Sportback Sport 40 TFSI i monsungrå afbilledet bagfra som kan erhvervsleases som firmabil hos Dribe at work

MMI radio plus og Audi Sound system er noget af det lækre udstyr du får som standard i Dribes A5. Derudover der navigationspakke og den meget populære Assistentpakke Tour. Her får du Active Lane Assist, køassistent, adaptiv fartpilot og en mængde andet sikkerheds- og komfortudstyr.

Med Light selection får du bl.a. LED-for og baglygter samt dynamisk blinklys, hvilket er en klassisk Audi lys feature.

 

Erhvervsleasing af Audi A5 Sportback.

Erhvervsleaser du en Audi A5 Sportback fra Dribe, så er du garanteret at møde dine kunder med stil. Ved erhvervsleasing af Audi A5 Sportback, er du sikret at du og din Audi A5 altid er godt kørende, da alt er inklusiv i din erhvervsleasing. Det betyder ingen uforudsete udgifter for dig og din virksomhed. Samtidig får du muligheden for at skifte din Audi A5 ud til en ny, hvert eneste år.  

Så uanset om du skal bruge din bil som rullende kontor, eller til køreture med familien – så er erhvervsleasing af Audi A5 Sportback fra Dribe et sikkert valg.

 

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies

 

Udgivet i

Relaterede artikler