Mød den nye Audi Q3 Advanced.

Den nye Q3 er Audis seneste introduktion i segmentet for kompakte SUV’er. Den første Q3 kom på markedet i 2011, og i år kom der en helt ny model.

Med den nye Q3 har Audi bevist, at bilen har, hvad der skal til for at være med i kampen i premium segmentet.
En støjsvag motor og lækker kabine med masser af teknologiske fremskridt, er nogle af de ting, man lægger mærke til i Q3.

Med erhvervsleasing af Audi Q3 Advanced, får du en komfortabel og støjsvag køreoplevelse. Motoren i Dribes Q3 er en 35 TFSI-benzinmotor med 150 hk, og selvfølgelig med S tronic automatgear. Audi Q3 Advanced som firmabil, byder derfor på en kraftfuld motor med et glidende gearskifte og minimal støj.

Erhvervsleaser du en Audi Q3 Advanced, er det ikke blot det flotte design man kan nyde godt af. Men også en god indstignings højde og plads til en god portion bagage.

Som nogle af de praktiske foranstaltninger, kan nævnes bagsædet som kan rykkes frem og tilbage, og ryglænet som kan justeres i syv trin.
Det rummelige bagagerum byder på en volumen på 657 liter, med bagsæderne i brug.

Audi Q3 Advanced i Florett sølv som kan erhvervsleases som firmabil hos Dribe at work. De er afbilledet forfra.

Komfortabel og sikker.

Sikkerhedsudstyr og assistentsystemer mangler der heller ikke i Q3.

Den adaptive fartpilot hjælper dig til at komme sikkert frem. Sammen med lane- side assist, udgør den noget af det væsentligste udstyr i Q3.
Ikke mindst funktionelt men også flot er lygterne. Med Light Selection pakken, hvor der er LED lygter for og bag, samt dynamisk blinklys bag.

Interiør og infotainment systemer har også fået en ordentlig opdatering. Bl.a. er Audi MMI-radioen nu centeret omkring den store 8,8” touchskærm, hvorfra mange af bilens vigtigste funktioner kan betjenes. Der er AppleCarplay, som giver mange muligheder for at styre apps og musik. Navigationen kan nemt tilgås gennem fx Google Maps.

Audi Q3 Advanced er et godt valg som firmabil, hvis du kan lide ekstra komfort og at sidde lidt højere end de andre på vejen.

Vil du høre mere? Så kig med herunder, hvor vores produktspecialist Jesper, guider dig gennem Audi Q3 Advanced.

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies

Udgivet i

Relaterede artikler