dribe_landingpage_top_image

Med Dribe at Work får du en hel Garage i din baglomme.

 

 

Et lille udpluk af bilerne, I kan vælge
De biler, du kan supplere din hverdagsbil med.

Så nemt kommer du i gang.

Det starter med en Dribe aftale
Efter et indledende møde er vi klar, når I er. Vi underskriver en samarbejdsaftale og sammensætter derefter i fælleskab en firmabilpolitik med udgangspunkt i jeres ønsker og økonomiske rammer.
Jeres egen Dribe portal
Når aftalen er indgået, får I adgang til jeres egen Dribe at Work portal. Det er her, I opretter medarbejdere, tildeler bilkategorier og inviterer medarbejdere.
Medarbejderen downloader app
Så snart du har oprettet medarbejderne i portalen, modtager de automatisk et link med login-detaljer til Dribe at Work appen.
Medarbejderen klarer selv alt i appen
I Dribe at Work appen kan medarbejderen se sine individuelle muligheder, få alt at vide om bilens udstyr, beskatningsgrundlag, skat af fri bil, pick-up dato mm. .
Appen er nøglen
Dribe at Work appen er også nøglen, når medarbejderen skal hente sit Company Ride hos Dribe. Og på samme måde, bruges appen også, når bilen skal afleveres igen.
Det er nemt at bruge appen.
Du modtager automatisk et link med login-detaljer til Dribe at Work appen, så snart flådeadministratoren i din virksomhed, har oprettet dig som firmabil-bruger.
Vælg i din personlige Garage.
Flådeadministrator sammensætter mulighederne, som du kan vælge mellem i Garagen. Herefter booker du bare selv dit Company Ride i appen.
Appen giver dig alle detaljerne.
I appen kan du se bilerne og vigtige informationer som fx udstyrspakken, bilens beskatningsgrundlag, pick up-dato mv.
Appen er også en bilnøgle. Næsten da...
Du bruger faktisk appen til at åbne bilen med. De rigtige bilnøgler ligger herefter klar i handskerummet.