Kom tæt på den nye Audi A6 Avant.

Den nye Audi A6 er en re-definition af luksus! A6 er baseret på Audis Q7 platform med en masse sikkerheds- og komfortudstyr fra A8’eren. Og det kan man mærke!

Specielt interiøret har fået et markant løft. Her er der blandt andet to skærme i midterkonsollen, hvor klimaanlægget styres fra den nederste skærm og alt underholdning samt navigation fra den øverste. Her har Audi mange små detaljer, der er værd at lægge mærke til. Blandt andet kan nævnes, at skærmene er designet til at minde om din tablet mest muligt, hvori de blandt andet har haptisk feedback og en blank overflade.

Man kan ikke undgå at lægge mærke til det nye digitale instrumentbord, som nu er en del af den nye Audi A6 Avant. Det elegante og store digitale instrumentbord giver føreren et let overblik over navigation og assistentsystemer. Så kan føreren helt ubekymret følge med uden at skulle flytte blikket længere end til speedometret. 

Audi A6 Avant i mythos sort som kan erhvervsleases som firmabil hos Dribe at work. De er afbilledet bagfra

Derfor skal du erhvervslease en Audi A6 Avant.

Audi har med den nye A6 taget komfort og sikkerhed til et helt nyt niveau. Med hele 39 assistentsystemer sørger bilen for at supportere føreren på alle tænkelige måder. Herunder kan vi bl.a. nævne den adaptive fartpilot og vognbaneassistent, der analyserer vejen foran gennem en radar og lasermåler i kølergrillen.

Den nye Audi A6 har ikke kun fået et løft i komfort og design. Der er nemlig Audis nye Drivlinje med en 40 TDI motor med 204 hestekræfter og 7-trins s tronic dobbeltkoblingsgearkasse.

Ikke alene performer de 204 hestekræfter utroligt godt, men den nye motor og drivlinje sørger for en næsten lydløs kørsel.

Du får derfor ikke kun fleksibilitet og fantastisk design, når du erhversleaser en Audi A6 Avant fra Dribe men også sikkerhed og komfort i højeste klasse i din nye firmabil.

Se, og oplev Audi A6 Avant med vores produktspecialist Jesper:

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies

Udgivet i

Relaterede artikler