Det er nemt at bruge appen.
Du modtager automatisk et link med login-detaljer til Dribe at Work appen, så snart flådeadministratoren i din virksomhed, har oprettet dig som firmabil-bruger.
Vælg i din personlige Garage.
Flådeadministrator sammensætter mulighederne, som du kan vælge mellem i Garagen. Herefter booker du bare selv dit Company Ride i appen.
Appen giver dig alle detaljerne.
I appen kan du se bilerne og vigtige informationer som fx udstyrspakken, bilens beskatningsgrundlag, pick up-dato mv.
Appen er også en bilnøgle. Næsten da...
Du bruger faktisk appen til at åbne bilen med. De rigtige bilnøgler ligger herefter klar i handskerummet.
companyride_top

Alt om dit Company Ride.

Dribe at Work giver dig som firmabil-bruger en lang række fordele. Du får bl.a. ny bil én gang om året, og alle relevante informationer er samlet i din Dribe at Work app. Men du kan også se lidt mere om Dribe at Work her:

 • Demo-videoer
 • Bilanmeldelser
 • Tilmelding til nyhedsbrev

Og meget mere…

Oftest stillede spørgsmål.

Hvordan får min virksomhed Dribe at Work?

Prik til din flådeadministrator i virksomheden, og få ham eller hende til at booke et møde med os. På mødet kan I høre meget mere om Dribe at Work konceptet og alle fordelene.

Hvordan afhenter jeg mit Company Ride?

Inden længe kan du få leveret din nye firmabil til din arbejdsadresse. Men indtil da er det nemt at hente den hos os – og vi glæder os til at se dig.

Hvordan afleverer jeg mit Company Ride?

Når du skal aflevere bil:

 1. Parker bilen på Dribes lokation i drop off området.
 2. Åbn Dribe appen.
 3. Start drop off under “Din garage / Aktive Rides” og tryk på “Start drop off”.
 4. Tast din 4 cifrede Dribe pinkode.
 5. Tillad adgang til din geografiske position.
 6. Udfyld tjeklisten, hvor du bl.a. bekræfter, at du har lukket vinduerne, fjernet personlige ejendele og lagt nøglerne i handskerummet.
 7. Til slut låser og deaktiverer dit Ride.
 8. Aftalen afsluttes, og vi sender en slutopgørelse til dig og din virksomhed.
Hvad gør jeg, når min bil skal til service?

Bilen giver selv besked, når den skal til service. Du er selv ansvarlig for at aflevere bilen til service.

Hvordan skifter jeg til sommer-/vinterdæk?

Du får besked via e-mail, når det er tid til dækskifte. Du modtager instrukser via mail og herefter booker du tid hos Euromaster. Her er ingen sorte jernfælge – vi skifter kun dækkene.

Hvad gør jeg, hvis min bil har fået en skade?

Hvis du får en skade kontakter du Codan på 33 55 52 38 mellem 8:00 – 16:00 på hverdage. De anviser et værksted til dig. Og du får selvfølgelig stillet en bil til rådighed.

Får du brug for vejhjælp i DK og udland kontakter du det enkelte bilmærke. Se listen i vores FAQ

Hvad gør jeg, hvis min bil har fået stenslag i ruden?

Ved stenslag kontakter du Carglass på 45 20 40 30. Hverdage kl. 7:30 – 17:00

Jeg har haft et indbrud i min bil, hvad gør jeg?

Kontakt politiet og anmeld tyveriet. Hvis tyveriet har medført skade kontakter du Codan, der anviser et værktsted. Du kan kontakte Codan på 33 55 52 38 mellem 8:00 – 16:00 på hverdage.

Læs hele vores FAQ her

Hvad er et Special Ride?

Special Rides bliver tilgængelige for firmabilbrugere i andet halvår af 2019. Special Rides er biler du lejer på dagsbasis, når behovet opstår.

Det kan være skal flytte, på skiferie eller bare gerne vil køre en Porsche for en weekend. Mulighederne er mange med Special Rides.

Du betaler selv Special Rides med dit eget private betalingskort. Du kan desuden bruge dine optjente point i Dribers Club til at betale en del af prisen for et Special Ride. Af hensyn til skattereglerne kan du ikke betale det fulde beløb med dine point.

Dribe_Tjekliste

Saml point i Dribers Club. Brug dem på events og Special Rides.

Med Dribe at Work har du mulighed for at optjene point. Dine point kan du bruge (i kombination med dit private kreditkort af henmsyn til skattereglementet) som betaling for billetter til Dribes events og inden længe også Special Rides.

Special Rides er et supplement til dit Company Ride. Et Special Ride kan du leje på dagsbasis til mere specielle behov. Fx en sportsvogn til fødselsdagen, en flyttebil til flytning eller en 7-personers, når miniputterne skal til Fødboldstævne.

Sådan samler du point.

Du optjener automatisk point hver måned (30 dage) på dit Company Ride. Se hvor mange point, du optjener i Dribe at Work appen.

Tips, tricks og bilanmeldelser.

Icon

Få seneste nyt, først.

Har du firmabil med Dribe at Work er det her, du skal følge med. Vi deler bilnyt og anmeldelser, invitationer til events og gode råd til dig, der kører firmabil.

email
first_name
last_name
email_opt_in;sms_opt_in
Når du tilmelder dig behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitik.