Så er vi live med Dribe at Work.

Tak for din interesse i vores nye firmabilordning – og velkommen til. Du er blandt de allerførste, som vi inviterer indenfor.

Vi har lagt meget energi i den nye app og på websitet. Vi er stadig i den spæde opstart, og du vil måske opleve, at der er noget, der kunne være anderledes. Derfor tager vi imod feedback og konstruktiv kritik med kyshånd.

 

Hvad er Dribe at Work

Dribe at Work er en ny måde at have firmabil på. Det er designet til dig som flådeadministrator, der har brug for en fleksibel løsning uden lange processer og bindingsperioder. En firmabil-løsning der ofte følger tendensen om, at medarbejdere har skiftende behov til sin bil og ikke mindst job oftere end før.

Med Dribe at Work har vi bygget et digitalt og overskueligt univers, hvor det er muligt at skræddersy en personaliseret oversigt over firmabiler til brugeren. En oversigt over Company Rides i Dribe at Work appen, der ovenikøbet overholder virksomhedens definerede bilpolitik og budgetramme.

Udover en personaliseret oversigt får brugeren selvfølgelig også overblik over beskatningsgrundlaget på bilen, beskatningsgrundlag pr. måned og mulig pick up dato på sit nye Company Ride.

Vores biler er altid fabriksnye og kommer med det nyeste udstyr, masser af komfort og det højeste niveau af sikkerhedssystemer. Brugeren skal ikke bruge en masse tid på at konfigurere biler og ekstraudstyr. Bilerne er nemlig allerede udstyrede og står klar til afhentning i Garagen.

Dribe at Work er udover at være overskueligt, nemt og enkelt også helt nyt. Send derfor ris og ros til os på info@dribe.dk.

Vi ses i Garagen!

Udgivet i

Relaterede artikler