Konkurrencebetingelser for lodtrækning af billetter til Djævleræs.

Der trækkes 12 vindere á 2 billetter. Alle kan deltage i quizzen, så længe de afgiver samtykke til markedsføring. Kun deltagere, der oplyser gyldigt CVR kan deltage i lodtrækningen. Der kan max være 2 vindere á 2 billetter per CVR-nummer. Men jo flere deltagere fra samme virksomhed desto større sandsynlighed for at virksomheden vinder.

Vinderne af konkurrencen kan glæde sig til:

  • 2 billetter til Dribe Djævleræs på Nisseringen ved Næstved. Præmien indløses den 27. august 2020, hvor du og en kollega skal køre ræs på ægte Zulu Djævleræs manér. Se film fra Dribe Djævleræs på vores youtube-kanal

Væsentlige vilkår

  • For at deltage i quizzen og lodtrækning er det en forudsætning, at deltageren afgiver samtykke til markedsføring i overensstemmelse med beskrevet som på tilmeldingssiden.
  • For at deltage i Dribe Djævleræs skal du være fyldt 18 år og have kørekort.
  • Det er en forudsætning for at vinde i konkurrencen, at du og din(e) kolleger kan møde op, når I skal køre Djævleræs den 27. august fra kl. 12.00 på adressen i Næstved.
  • For at deltage i lodtrækningen kræves gyldigt CVR-nummer på den virksomhed, som deltageren er ansat hos.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen skal du teste din viden om firmabiler. Får du 8 rigtige ud af 10 mulige, er du og din arbejdsplads automatisk med i konkurrencen om billetter til Djævleræs.

Vinderchancen afhænger af antal deltagere i quizzen. Du kan invitere dine kolleger til at deltage i quizzen og derved øge jeres vinderchancer i lodtrækningen.

Sidste frist for at deltage er 4. august 2020.

Dribe trækker lod blandt alle de rigtige besvarelser ved tilfældig lodtrækning den 7. august 2020 og kontakter vinderne direkte. Herefter vil I også få nogle praktiske oplysninger i forbindelse med jeres deltagelse i Djævleræs.

Præmie

Der udloddes 12 præmier á 2 billetter til Dribe Djævleræs. Én billet har en værdi af 1.895,20 kr. ekskl. moms.

Præmien kan ikke konverteres til andre præmier, produkter/ydelser eller kontanter.

Har du ikke prøvet at køre Djævleræs før, kan du godt begynde at glæde dig! På Nisseringen ved Næstved, står der nemlig en række lettere brugte biler linet op til jer, som har lyst til at køre ræs på grusbane og uden frygt for at lave en bule på bilen. Man skal dog selvfølgelig køre med sund fornuft og med respekt for sikkerheden. Al kørsel er på eget ansvar.

Programmet for Djævleræs ser således ud:

Hold 2: 12:00-14:45Kl. 8:30: AnkomstKl. 8:40: Frokost, instruktion, holdinddeling og gennemgang af biler/baneKl. 9:00: Dribe DjævleræsKl. 11:00: Afslutning og præmieoverrækkelseKl. 11:15: Tak for i dag

Læs evt. mere her: dribe.nemtilmeld.dk

Samtykke, øvrige regler og vilkår

  • Ved at deltage i denne konkurrence giver du hermed CFCO A/S (Dribe) tilladelse til at behandle de personoplysninger, du registrerer og sender til os.
  • Vi behandler de registrerede personoplysninger, så vi kan booke jeres billetter.
  • Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt dine øvrige rettigheder i vores persondatapolitik, som du finder her. 
  • Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på atwork@dribe.dk. Vi vil herefter bestræbe os på at slette de oplyste personoplysninger hurtigst muligt, når vi ellers har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser.

Forbehold
Dribe tager forbehold for trykfejl eller fejl i informationer. Dribe har mulighed for at ombytte oprindelig præmie til anden præmie af en tilsvarende værdi, hvis den oprindelig præmie ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Dribes kontrol samt Dribes mulighed for uden varsel at ændre i vilkårene eller afbryde konkurrencen.